Eat, taste & enjoy!

Easy Groene Pesto Pastasalade!

Easy Groene Pesto Pastasalade!

Het is weer tijd voor een salade! Lekker makkelijk, snel klaar en super gezond! Dit is er zo een die ook nog eens SU-PER goed vult. Hij is Vegetarisch, dus zonder vlees, met als vervanging lekker veel pijnboompitjes. Bovendien vult volkoren pasta ook heel goed! De groene Pesto geeft een heerlijke smaak aan de salade écht een smaaksensatie die je geproefd moet hebben! Ik vindt een salade echt comfortfood. Binnen 10 minuten staat het op tafel, je hoeft niet veel vies te maken en het is echt om van te smullen. Alles in 1 zeg maar. Deze salade kan ook echt altijd! Voor de lunch en voor bij het avondeten. Ik vind hem top!

Willen jullie weten hoe ik hem maakte? Komt ie hoor!

Dit heb je nodig:

Voor vier personen.

  • 2 grote handen Volkoren Fusilli Pasta
  • 75 gram Rucola
  • 1 eetlepel Groene Pesto (Ik gebruikte die van Jumbo merk. Deze is helemaal puur zonder schadelijke E-Nummers)
  • Groene Olijven naar smaak
  • 1 grote hand Pijnboompitjes
  • Snoeptomaatjes naar smaak.
  • Scheutjes Olijfolie

En zo maak je hem zelf!

  1. Zet een pan met heet water op het vuur en kook de Fusilli volgens de beschrijving.
  2. Doe de Rucola, Snoeptomaatjes (gehalveerd), Groene Olijven en Pijnboompitjes alvast in een saladeschaal.
  3. Als de Fusilli gaar is giet je het af met koud water en laat je het even uitlekken en afkoelen. Daarna voeg je de Pasta ook bij de Salade. Hutsel alles door elkaar .
  4. Tenslotte roer je de Groene Pesto goed door de Pasta Salade heen, even een scheutje olijfolie erbij en klaar ben je!

Super easy toch? Ga lekker zitten aan tafel, neem je favoriete drankje erbij en geniet!

Kijk voor nog meer Salades en inspiratie eens tussen het overzicht Salades!

Eat, taste and enjoy!

Deel deze blogpost op social media


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *