Eat, taste & enjoy!

Nicecream – Aardbeienijs met kokos yoghurt

Nicecream – Aardbeienijs met kokos yoghurt

Oh man! Zie je jezelf al genieten van deze heerlijke  aardbeien nicecream, zittend in de zon op je terras. Je zou er zo bij weg dromen! Mijn man en ik hebben hem geproefd en de aardbeien nicecream was echt verrukkelijk. Heerlijk gewoon!

Een nicecream is een super gezond ijsje met bevroren banaan. Daarna kun je zelf de smaak creëren door andere soorten fruit, (plantaardige) melk, yoghurt, en superfoods toe te voegen.  Je kan hier dus echt alle kanten mee op!

Ik heb gekozen voor aardbeienijs met kokosyogurt. (tip: ik kocht de kokosyogurt bij de Jumbo) Deze smaken combineren zo goed met elkaar! Het is gewoon niet te doen, zó lekker! Dus laten we snel aan de slag gaan!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Aardbeien Nicecream met Kokosyoghurt ?:

Voor twee personen:

  • 2 bevroren bananen
  • 2 flinke handen bevroren aardbeien
  • 1/2 bakje kokosyoghurt

Zo maak je hem zelf!

  1. Doe de bevroren bananen in stukken met de bevroren aardbeien en het halve bakje kokosyoghurt in de blender en mix het op de hoge stand tot een romig en zacht mengsel
  2. Schep de aardbeien nicecream in de mooiste schaaltjes die je in je keukenkast hebt staan en vergeet vooral niet te genieten !

* Let er goed op de het fruit goed bevroren is! Dat geeft het beste resultaat.

Een super easy, healthy en skinny ijsje in ‘letterlijk’ een handomdraai! Ik ben fan dus jullie kunnen gerust rekenen op meerdere varianten.

Ik zeg..

Eat, taste and enjoy! 

 

Deel deze blogpost op social media