Eat, taste & enjoy!

Speziebonen omhuld in Serranoham

Speziebonen omhuld in Serranoham

Hè hè, daar ben ik weer! Vandaag heb ik voor jullie weer een receptje. Echt een topper en super makkelijk te maken. Ideaal dus! Het is totaal anders dan standaard gekookte groente en écht een smaaksensatie voor de smaakpapillen. lekker voor ‘gewoon’ maar ook als je wat te vieren hebt! Schuif dit gerecht in de oven en je zult dit heerlijk geurende feestje beleven! Sperziebonen omhuld in Serranoham mét komijn en tijm uit de oven. Komt ie!

Wat heb je nodig?

(Voor twee personen)

* Ga uit van vijf sperziebonen per bundeltje.

En zo maak je ze!

  1. Dop de Sperziebonen en zet ze in een pan met ruim water (heet) op het vuur. Kook ze 10 minuutjes als je ze kan doorprikken zijn ze klaar en kun je ze afgieten.
  2. Zet de oven aan op de hete lucht stand op 180 graden.
  3. Laat de Sperziebonen goed uitlekken, daarna strooi de kruiden over de Sperziebonen heen en schud je alles even goed door elkaar. (In het vergiet)
  4. Snijd de plakken Serranoham door de helft, maak bundeltjes van vijf Sperziebonen en rol de Serranoham er om heen. Herhaal dit totdat je er acht hebt.
  5. Leg alle bundeltjes met Sperziebonen en Serranoham in een ovenschaal en schaaf er lekker wat Parmezaanse Kaas overheen.
  6. Schuif ze nu voor ongeveer 10 minuutjes in de oven en daarna kan het feest beginnen !

Wij zijn dol op deze manier van groente eten, net even anders dan ‘normaal’. Ben je enthousiast? Probeer dan ook eens deze Witlofrolletjes uit de oven!

Eat, taste and enjoy!

Heb jij deze “Sperziebonen omhuld in Serranoham” gemaakt en geproefd? Laat me weten wat je er van vond of show jou resultaat via Instagram (Tag me @jamiecooking.nl) Vind ik écht heel leuk! Elke week deel ik met jullie de mooiste plaatjes via Instagram. Veel liefs… Jamie!

 

Deel deze blogpost op social media